ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ AΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Το Σεμινάριο

Το Σεμινάριο

 

Αμπέλι - Kρασί - Φαγητό- Παρέα: Σχέση αδιάρρηκτη, διαχρονική, σχέση Πολιτισμού !

Το καλό κρασί, φτιάχνεται στο οινοποιείο, το μεγάλο κρασί όμως φτιάχνεται στο αμπέλι, συνοδεύει φαγητό και πίνεται με παρέα.

Αυτό πιστεύουμε και αυτό θέλουμε να δείξουμε καλώντας σας σε ένα διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αμπελουργίας - Οινοποίησης - Γαστρονομίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την Επιχειρηματικότητα συνδεδεμένη με τη Δημιουργικότητα:

  • που θέλουν να εγκαταστήσουν έναν αμπελώνα και δε γνωρίζουν τον τρόπο
  • που έχουν αμπελώνα και θέλουν να φτιάξουν το δικό τους κρασί
  • που έχουν δικό τους οινοποιείο και πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνουν σωστά
  • Αυτούς που ψάχνουν να βρουν έμπνευση τρόπων διάθεσης-πώλησης του κρασιού τους στην διεθνοποιημένη αγορά 
  • σε ανθρώπους που δεν επαναπαύονται με αυτά που έχουν και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βιώσουν κάτι νέο και διαφορετικό από αυτό που οι ίδιοι κάνουν.

Ορθές αλλά και λανθασμένες πρακτικές που εφαρμόζονται στο αμπέλι, το οινοποιείο, τη διάθεση και το marketing του κρασιού θα αποτελέσουν τη βάση του βιωματικού μας σεμιναρίου στο οποίο η γαστρονομία- φαγητό, κρασί- θα κάνει την κάθε μας μέρα πιο πολιτισμένη.